Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
e-mail:syndfarm@yahoo.gr – syndikatofarmakou.blogspot.com


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΩΡΕΣ                   ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες

Το συνδικάτο φαρμάκου κήρυξε για το Σάββατο 31/ 5/ 2014 απεργία στις φαρμακαποθήκες LION και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ για τη συνεχιζόμενη παραβίαση του πενθήμερου του κλάδου το οποίο ορίζεται ρητά από τη Συλλογική μας σύμβαση.

Οι εργοδότες του κλάδου βρίσκονται σε κοινή γραμμή για να κάνουν τη ζωή μας λάστιχο. Μας θέλουν να δουλεύουμε για τις ανάγκες της επιχείρησης χωρίς ωράριο, δικαιώματα, με ελαστικές μορφές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και τους ανταγωνισμούς τους. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτή τη «λογική».

Σήμερα μας ζητάνε να δουλεύουμε και το Σάββατο, αύριο θα μας ζητήσουν να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις Κυριακές. Ήδη υπάρχουν εταιρίες οι οποίες καλούν τους εργαζόμενους να δουλέψουν «εθελοντικά» τα Σάββατα για το «καλό της επιχείρησης». Στόχος τους είναι να χτυπήσουν και τα τελευταία δικαιώματα που μας έχουν απομείνει.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το συνδικάτο σας καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα. Η μόνη απάντηση στη συνεχιζόμενη επίθεση της εργοδοσίας είναι η συσπείρωση όλων των συναδέλφων από τους χώρους δουλειάς, τα φαρμακεία, τις αποθήκες, τα εργοστάσια, την ιατρική ενημέρωση. Μόνο έτσι θα τους δυσκολέψουμε, θα βάλουμε εμπόδια στις επιδιώξεις τους. Έχουμε τη δύναμη και θα τους εμποδίσουμε.

                                                   
ΜΑΗΣ 2014                                Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ