Τρίτη 17 Ιουνίου 2014



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ         ΕΠΑΓΓ/ΤΩΝ  Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
e-mail:syndfarm@yahoo.gr – syndikatofarmakou.blogspot.com
1695/Φ4                                                                                                                                                                  17.6.2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που εδώ και ένα μήνα δίνουν δίπλα στο Συνδικάτο  την μάχη για να μην περάσει η κατάργηση του πενθήμερου του κλάδου, Δευτέρα – Παρασκευή που ορίζει η Συλλογική μας σύμβαση.

Με την κινητοποίηση του Συνδικάτου και των συναδέλφων εμποδίσαμε την επίθεση της εργοδοσίας,  προκηρύξαμε απεργιακές κινητοποιήσεις τα Σάββατα σε όσες αποθήκες σπάνε το πενθήμερο, δώσαμε αποφασιστική απάντηση ότι σε καμία περίπτωση δεν παζαρεύουμε τα δικαιώματά μας.

Χωρίς κανέναν εφησυχασμό χρειάζεται να συνεχίσουμε τη μάχη υπεράσπισης της Συλλογικής μας σύμβασης, του πενθήμερου, του επικουρικού μας  ταμείου, να παλέψουμε κατά της απόφασης της συγκυβέρνησης η οποία έχει εξαιρέσει τον κλάδο από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Επιβεβαιώνεται ότι μόνο με την συσπείρωση και τον αγώνα μπορούμε να κερδίσουμε δικαιώματα και κατακτήσεις. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αποκρούσουμε την αντεργατική επίθεση που μας θέλει να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτά που μας ανήκουν.




                                                       Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ