Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr
Αρ. πρωτ. 1739/φ4                                                                                                                                                            17/4/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΗ - ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 2.30 ΩΣ ΤΙΣ 8.30
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι η τελευταία μέρα των αρχαιρεσιών του Συνδικάτου μας θα είναι η Τετάρτη 20 Απρίλη.
Η παράταση αυτή δόθηκε, προκειμένου να διευκολυνθούν και να ψηφίσουν όλοι οι συνάδελφοί μας, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να το κάνουν τις προηγούμενες μέρες.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Είναι ανάγκη να υπάρξει όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του κλαδικού μας Συνδικάτου. Έτσι θα απαντήσουμε σε εργοδοσία και κυβέρνηση, που παίρνουν όλο και πιο σκληρά μέτρα εναντίον μας, για να εντείνουν την εκμετάλλευση και να θωρακίζουν την κερδοφορία τους. Έτσι θα απαντήσουμε και σε όσους υπονομεύουν την οργάνωση και την ενότητα των εργαζόμενων του κλάδου στη βάση των δικών τους συμφερόντων και αναγκών, διευκολύνοντας το «έργο» εργοδοσίας και κυβέρνησης.
Η οργάνωση στο κλαδικό Συνδικάτο είναι η δύναμή μας, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς, για να παλέψουμε με καλύτερους όρους ενάντια στη νέα επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση, μαζί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, απέναντι στα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα.
Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε μέχρι σήμερα, τους έχουμε καθυστερήσει σημαντικά. Μπορούμε, ενισχύοντας το ταξικό μας Συνδικάτο, να τους βάλουμε νέα, μεγαλύτερα εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδιασμών τους.   

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ