Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ -ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝ. ΕΠΑΓΓ.


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ  ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr
 174 9                                                                                                                                                                                                       22-02-2017  
  
   ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ -ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝ. ΕΠΑΓΓ.

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι

Πρόσφατα καλέσαμε το σωματείο σας να ενταχθεί στο κλαδικό συνδικάτο, και έγιναν συναντήσεις με αντιπροσωπείες από τα αντίστοιχα Δ.Σ. Η πολυδιάσπαση του κλάδου δεν εξυπηρετεί σήμερα εμάς τους εργαζόμενους.  Ίσα-ίσα που αυτό εξυπηρετεί τους εργοδότες και τις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού για να περάσουν οι σχεδιασμοί τους.
Μέχρι σήμερα παρά το ότι είχατε πει ότι θα το συζητήσετε για να πάρετε απόφαση, δεν έχει προχωρήσει τίποτα από την πλευρά σας.

Συνάδελφοι- συναδέλφισσες

Κυβέρνηση, Ε.Ε., Σ.Ε.Β., εργοδότες του κλάδου έχουν ενιαία γραμμή απέναντι σε εμάς τους εργαζόμενους.
Παρά τις αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμούς που έχουν μεταξύ τους, προσπαθούν να υλοποιήσουν όλα τα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα. 
Προβλέπουν την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, την επέκταση των μορφών εργασιακών σχέσεων, όπως των εργαζομένων από τα δουλεμπορικά γραφεία με απαράδεκτους όρους, των απαράδεκτων συμβάσεων της ΓΣΣΕ των 586 και 511 αντίστοιχα.
Ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός έχει συμβάλλει όλα αυτά τα χρόνια να περάσουν οι σχεδιασμοί της εργοδοσίας στον κλάδο.

Απέναντι σε κυβέρνηση εργοδότες Ε.Ε. σήμερα δίνουμε την μάχη για την υπογραφή της κλαδικής σύμβασης, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια  με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δίνουμε την μάχη για ενιαία κοινωνική ασφάλιση μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας.
Αν όντως επιδιώκετε  την ενότητα των εργαζομένων του κλάδου για να δώσουμε ενιαία την μάχη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να ενταχθείτε στο κλαδικό συνδικάτο.

Εμείς  έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θα μας βρουν αντιμέτωπους όσες δυνάμεις προσπαθούν να διασπάσουν τον κλάδο, και καλούμε τους συναδέλφους και συναδέλφισσες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να αποφασίσουν να ενταχθούν στο κλαδικό συνδικάτο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ